Přeskočit na: Obsah

Vítejte v nové NN – užitečné informace pro poradce

Jak se přihlásit na portál stela20.nn.cz, co v něm najdete? Přinášíme přehled informací, které se vám budou hodit pro práci s produktem NN Orange Risk.

Portál pro poradce NN Stela 2.0

Portál Stela 2.0 najdete na adrese https://stela20.nn.cz . Slouží k modelaci, sjednání i servisu životního pojištění NN Orange Risk a NN Blue. Můžete ho také využít ke sjednání doplňkového penzijního spoření NN. Portál nahrazuje a rozšiřuje funkce aplikace Webagent NN Blue. Přístupové údaje do portálu ale zůstávají stejné jako do portálu Webagent NN Blue.

Desktopová kalkulačka NN Stela 2.0

Další cestou k modelaci a sjednání životního pojištění NN Orange Risk a NN Blue je kalkulačka NN Stela 2.0. pro Windows. Je to opět vylepšení kalkulačky Expert NN Blue. Pro práci budete potřebovat kalkulačku nově nainstalovat. Instalační soubor je ke stažení v portálu https://stela20.nn.cz v části Ke stažení. Údaje potřebné pro první přihlášení jsou shodné s přihlašovacími údaji na portál Stela 2.0. Při dalších spuštěních již nebude přihlašování nutné.

Kontaktní centrum NN

Na pracovníky kontaktního centra se můžete obracet na telefonním čísle 244 090 406 nebo stávajících číslech, na která jste zvyklí. Emailová adresa pro vaše dotazy je nově obchod@nn.cz. Kontakty na vaše Key Account Managery se nemění.

Věříme, že budete s našimi službami spokojeni. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Váš tým NN

23.07.2020

Sdílet

Přihlásit se k odběru novinek

Souhlas se zpracováním osobních údajů je povinné pole

Kontakt

NN Životní pojišťovna
Nádražní 344/25, 150 00 Praha 5 – Smíchov